Zaklínač škola boje III. díl, celodenní seminář 7/1/2017

Sága o Zaklínači, v literární i herní podobě, je o bojových dovednostech. Inspirováni hrou i knihami si vyzkoušíme zcela reálné (a pár trochu fantastických) šermířské a zápasnické techniky. Koncepčně založeno na středověkých a rekonstrukčních bojových školách.

Zaměříme se na rychlé střídání vzdáleností (přiskočím k netvorovi a zase zmizím), přechod do zápasu (malá potvora mi visí na noze), více protivníků – katy (kde nepřátel nerovno…).

Zaklínači mají klany Koček, Vlků, Medvědů a další… Kolik stylů, tolik principů a my se jich pokusíme dopátrat. A možná i ochutnávka magie?

Zbraně: dlouhý meč, meč s čepelí zaklínačské délky, šavle pro herní styl, medailon. Soupeři různé zbraně, simulace příšer, stráže i štíty. Luk pro test odrážení střel.

Prosím sdílejte, i pokud se sami neúčastníte a bavilo by přátele.

Vše potřebné půjčíme, stačí obuv a oděv do cvičebny. Věk od 15 let!
7. 1. 2017 Dům rytířských ctností Brno, Hermannova 3, Starý Lískovec.
Náklady poplatkem: člen spolku 500, host 800, skupiny osob od dvou 600 osoba. Prosím vážné zájemce, aby mimo přihlášky emailem (info@drcbrno.cz) poslali závazně 500 Kč na účet 7227680217/0100 u KB.

Přespání možné pátek i sobota 50/noc. Sprchy, kuchyňka, klubovna, žíněnky na zem. Registrujte a informujte se prosím emailem: info@drcbrno.cz nebo sms 603418065, garance míst a bonusy jen pro registrované.

Lektoři: Mgr. Robert Waschka (33 let praxe). Případně asistenti DRC.
#witcher #zaklínač #dlouhýmeč #důmrytířskýchctnostíDSCN6152